Povestea Mousserie

Povestea Mousserie poate fi spusă sub forma unei rețete:
o cantitate infinită de pasiune, multe picături de curiozitate, ore nemăsurate de muncă și un strop de nebunie.

Toate ingredintele se amestecă și se lasă să dospească într-una dintre cele mai importante școli de chefi patisseri din Paris, “Lenotre”.

După ce toate aceste arome se dezvoltă și capătă maturitate sunt introduse într-un cuptor curajos, coapte până la perfecțiune și puse pe mesele adevăraților iubitori de gusturi rafinate.

Comanda acum!

Roxana Tănase

Roxana Tănase și-a propus să arate publicului din România ca aceleași arome și tehnici rafinate de la Paris pot fi experimentate și aici.

Fiecare rețetă învățată, perfecționată și îmbunătățită este adusă la viață în laboratoarele Mousserie și prezentată într-o manieră elegantă celor care caută experiența desertului absolut.

Există arome ideale pentru fiecare personalitate, texturi care te învață să descoperi arta artizanală a patiseriei și care te transpun în cele mai exotice destinații.

Comanda acum!

Deserturile

La Mousserie, principala noastră misiune este să aducem zâmbete pe buzele celor care gustă deserturile noastre și să-i facem pe cei care ne descoperă să ceară mereu calitate și originalitate!

Comanda acum!